nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzekering.net vernieuwd!

2 februari 2017


Vandaag is de site Uitvaartverzekering.net opnieuw gelanceerd. De informatie op de site is aanmerkelijk uitgebreid en van een nieuw design voorzien. Deze is vereenvoudigd zodat het rust en neutraliteit uitstraalt.

Eigenaar Peter van Schaik: “Uniek aan Uitvaartverzekering.net is dat we niet alleen aandacht besteden aan de soorten uitvaartverzekeringen (zoals natura uitvaartverzekering, kapitaal, combinatie of sommenverzekering) maar ook aan de alternatieven voor de uitvaartverzekering zoals zelf sparen of lidmaatschap van een uitvaartvereniging. Ook is er aandacht voor de verschillende doelgroepen waar een uitvaartverzekering voor bestaat, zoals voor senioren, studenten, kinderen, baby’s en de groene en multiculturele uitvaart.

Evert de Niet, sinds 1977 werkzaam in de uitvaartverzekeringsbranche, beheert op Uitvaartverzekering.net een adviesloket over uitvaartverzekeringen. Hier kan een ieder zijn of haar vraag voorleggen. Binnen enkele uren ontvangt men antwoord van verzekeringsexpert De Niet. Ook geeft de nieuwe site antwoord op de vraag wat men kan doen als men een oude polis vindt van een maatschappij die niet meer bestaat of bekend is onder die naam.

Juist door aandacht te besteden aan de voordelen, nadelen en alternatieven voor de uitvaartverzekering worden consumenten evenwichtig voorgelicht. “Dat is anders dan bij veel andere site over uitvaartverzekeringen, die vaak gericht zijn om zoveel mogelijk uitvaartverzekeringen te verkopen,” aldus Van Schaik.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >