Digitale Nalatenschap

Over Sander van der Meer

Met een forensische achtergrond in de opsporing en sinds 2013 pionier op het gebied van de digitale nalatenschap, treedt Sander geregeld op als deskundige voor radio, TV en diverse on- offline (vak)media. Hij is docent bij Docendo Uitvaartopleidingen en geeft landelijk presentaties over de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data.

Sander is als Digital Afterlife Expert werkzaam voor Digital Life Legacy. 
Meer informatie: www.digitallifelegacy.nl

Het stellen van een vraag via de site, een oriënterend telefoontje of gesprek op het kantoor te Houten is altijd gratis en vrijblijvend. Aarzel dan ook niet om hiervan gebruik te maken.


Digital Life Legacy

Elzenkade 1-3

3992 AD Houten

Tel. 06-34006699

sander@digitallifelegacy.nl

Spelregels

 • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 72 uur onder de vraag.
 • De service staat open voor particulieren, instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Sander van der Meer en/of ZDG en haar werkmaatschappijen.
 • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Wat wordt er verstaan onder de digitale nalatenschap?", "Hebben nabestaanden recht op accounts van een overledene?", "Helpt de winkel bij een onbekende code van de telefoon na overlijden?” en "Hoe verwijder ik gegevens van een overledene van een computer?".
 • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
 • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
 • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl, Sander van der Meer en ZDG aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en/of gevolgen.

  De informatie in deze adviesrubriek is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. De informatie is algemeen van karakter en niet van toepassing op individuele situaties en personen. De inhoud van de website mag niet worden beschouwd als een persoonlijk advies; de toepassing hangt af van ieders persoonlijke situatie. Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.

  

Digital Afterlife Expert Sander van der Meer, ZDG en daaraan verbonden werkmaatschappijen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor via hyperlinks (met onze site) verkregen informatie op externe websites.

 • Stel zelf een vraag:


  *Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd. Verzenden >

  Heeft u op dit moment een
  uitvaartondernemer nodig?

  Bel nu: 088 605 1219
  Dag en nacht bereikbaar  Nee, ga verder >