Advies over erfrecht

Over C. van de Griend

Notaris Van de Griend werkt bij Van Elten & Van de Griend Netwerk Notarissen in Weesp. Netwerk Notarissen is een samenwerkingsverband van circa honderd aangesloten notariskantoren in Nederland. De centrale organisatie is gevestigd in Baarn. Voor meer informatie, zie www.notarisweesp.nl

Van Elten Van de Griend Notarissen zijn gespecialiseerd in de algemene praktijk. Dit houdt in dat iedereen voor alle notariƫle werkzaamheden terecht kan op ons kantoor.
In onze notariƫle winkel vindt u de gehele familiepraktijk, estate-planning, de gehele onroerende zaken-praktijk zoals leveringen en hypotheken met als specialiteit werkzaamheden op het terrein van (woon-)schepen (zowel varend als liggend) en het ondernemingsrecht met een zeer uitgebreid dienstenpakket.

Een orienterend gesprek op het kantoor te Weesp is kosteloos en vrijblijvend. Aarzelt u dan ook niet om hiervan gebruik te maken.

Spelregels

De informatie in deze adviesrubriek is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. De informatie is algemeen van karakter en niet van toepassing op individuele situaties en personen. De inhoud van de website mag niet worden beschouwd als een persoonlijk advies; de toepassing hangt af van ieders persoonlijke situatie. Om tot een gedegen afweging van belangen en vaststelling van de juridische consequenties van wensen en afspraken te komen, is telkens opnieuw een persoonlijke gesprek met de notaris van uw keuze noodzakelijk. Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.

Notaris Van de Griend, Netwerk Notarissen en de daarbij aangesloten notarissen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor via hyperlinks (met onze site) verkregen informatie op externe websites.

Naar notaris als iemand is overleden?
Reportage door: BDK Media
Meer reportages
Wat mag een executeur
Reportage door: uitvaart
Meer reportages
Wanneer krijg je een kindsdeel?
Reportage door: uitvaart
Meer reportages

Stel zelf een vraag:


Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >