Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Juridisch advies

Wie beslist er wat er met de as gebeurt? Wie is er aansprakelijk voor schade aan een grafsteen? Wie moet de uitvaart betalen?
Op deze, en duizenden andere vragen geeft Mr. Willem van der Putten antwoord.
Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ook zelf een vraag stellen waarop onze expert antwoord zal geven.

Over Mr Willem van der Putten

Juridisch adviesbureau Van der Putten te Velp is gespecialiseerd in het lijkbezorgingsrecht en het bestuursrecht. Het bureau geeft adviezen en voert zonodig gerechtelijke procedures. Niet alleen bedrijven, non-profit instellingen, notariaat en overheden zijn haar klanten, maar ook particulieren. Deskundigheid, resultaat en kostenbeheersing staan voorop.

Mr. Van der Putten schrijft boeken, artikelen en commentaren bij rechterlijke uitspraken, geeft lezingen en heeft functies bij diverse bedrijven en organisaties.

Aan een telefonisch consult of schriftelijk advies zijn kosten verbonden. Het stellen van een vraag via de site is altijd gratis en vrijblijvend.

Als tot een opdracht wordt besloten is het resultaat meestal succesvol. Een advies leidt bijna nooit tot de conclusie dat iets niet kan; aangegeven wordt hoe wel resultaat kan worden geboekt.
Mr. Van der Putten heeft ruim 30 jaar ervaring met bezwaar- en beroepsprocedures en kort gedingen.

Juridisch adviesbureau mr. W.G.H.M. van der Putten c.s.
Zutphensestraatweg 7
6881 WN Velp (Gld)

Tel. (026) 84 88 555 bgg 0618 454 200
E-mail mr.vanderputten@gmail.com

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren en voor instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Juridisch Adviesbureau Van der Putten of Grafzorg Nederland.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Moet ik een uitvaartondernemer inschakelen ", "Mag een asbus worden begraven", "Mag een begraafplaats kosten voor onderhoud rekenen ", "Mag een lijk in een ambulance worden vervoerd ".
  • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl en mr. Van der Putten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Wie beslist over begraven of cremeren?
Reportage door: Uitvaart.tv Vraag 1: Wie beslist over begraven of cremeren?
Meer reportages
Wie is verantwoordelijk voor de kosten van de uitvaart?
Reportage door:
Meer reportages

Stel zelf een vraag:


*Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd. Verzenden >

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >