Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Mariska Overman

Mariska heeft HBO-theologie gestudeerd en les gegeven in levensbeschouwing, ethiek en filosofie. Professionele identiteit/beroepsidentiteit is haar specialiteit. Samen met haar man heeft ze Bureau MORBidee, een bureau gespecialiseerd in het levenseinde.

Bekijk de columns

Koop Geersing

Koop Geersing (1957) werkte tot 2011 bij de AVRO als Hoofd Radio. Nadat binnen een korte tijd zijn schoonouders en vader overleden werd hij zó gegrepen door de uitvaartbranche dat hij wist dat hij uitvaartverzorger wilde zijn. Hij nam ontslag bij de AVRO en volgde de opleiding ‘uitvaartverzorger’ bij Docendo. Koop is franchisenemer bij Yarden en verzorgt ongeveer 100 uitvaarten per jaar. Hij schrijft over zijn ervaringen om nabestaanden te inspireren.

Bekijk de columns

David & Liva Elders

David Elders verdiepte zich tijdens zijn studie in de oorspronkelijke Sanskrit versies van de oudste boeddhistische geschriften. Liva specialiseerde zich in alle vormen van het klassiek Japans en Chinees. Deze interesses kleuren sterk hun columns. David is uitvaartleider sinds 1992. Liva stamt uit een Franse familie die al generaties lang funeraire bedrijven beheert, waar ook zij van kinds af aan in werkte.

Bekijk de columns

Arjen van de Hee

‘Dit werk kies je niet, het koos mij” zegt Arjen van de Hee(1971) als hem wordt gevraagd hoe hij ertoe kwam als uitvaartverzorger te gaan werken. Op een persoonlijke wijze nabestaanden mogen helpen de uitvaart vorm te geven en te inspireren, zodat ze daar met een goede herinnering op terug kijken, dat is zijn dagelijkse doel. De beroepsopleiding ‘uitvaartverzorger’ volgde hij bij Aprèz la Vie waarna hij aansluitend als franchisenemer bij Yarden kwam.

Bekijk de columns

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder