Columns


Mariska Overman

Mariska Overman Bekijk de columns

Mariska heeft HBO-theologie gestudeerd en les gegeven in levensbeschouwing, ethiek en filosofie. Professionele identiteit/beroepsidentiteit is haar specialiteit. Samen met haar man heeft ze Bureau MORBidee, een bureau gespecialiseerd in het levenseinde.

Lees verder Facultatieve
Sponsors

Koop Geersing

Koop Geersing Bekijk de columns

Koop Geersing (1957) werkte tot 2011 bij de AVRO als Hoofd Radio. Nadat binnen een korte tijd zijn schoonouders en vader overleden werd hij zó gegrepen door de uitvaartbranche dat hij wist dat hij uitvaartverzorger wilde zijn. Hij nam ontslag bij de AVRO en volgde de opleiding ‘uitvaartverzorger’ bij Docendo. Koop is franchisenemer bij Yarden en verzorgt ongeveer 100 uitvaarten per jaar. Hij schrijft over zijn ervaringen om nabestaanden te inspireren.

Lees verder

David & Liva Elders

David & Liva Elders Bekijk de columns

David Elders verdiepte zich tijdens zijn studie in de oorspronkelijke Sanskrit versies van de oudste boeddhistische geschriften. Liva specialiseerde zich in alle vormen van het klassiek Japans en Chinees. Deze interesses kleuren sterk hun columns. David is uitvaartleider sinds 1992. Liva stamt uit een Franse familie die al generaties lang funeraire bedrijven beheert, waar ook zij van kinds af aan in werkte.

Lees verder

Arjen van de Hee

Arjen van de Hee Bekijk de columns

‘Dit werk kies je niet, het koos mij” zegt Arjen van de Hee(1971) als hem wordt gevraagd hoe hij ertoe kwam als uitvaartverzorger te gaan werken. Op een persoonlijke wijze nabestaanden mogen helpen de uitvaart vorm te geven en te inspireren, zodat ze daar met een goede herinnering op terug kijken, dat is zijn dagelijkse doel. De beroepsopleiding ‘uitvaartverzorger’ volgde hij bij Aprèz la Vie waarna hij aansluitend als franchisenemer bij Yarden kwam.

Lees verder

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >