U bent hier: home / over uitvaart.nl / adverteren

Adverteren

Uitvaart.nl is dé plek voor uitvaartondernemers, begraafplaatsen, crematoria en toeleveranciers om zich te presenteren en wel om een aantal redenen.

Uitvaart.nl wordt maandelijks door tienduizenden (unieke) consumenten bezocht. Dagelijks wordt de site geactualiseerd met nieuwe informatie. Uitvaart.nl is bereikbaar via honderden domeinnamen zoals uitvaart.nl, crematie.nl, begrafenis.nl, uitvaart.info, overlijden.nl, uitvaartondernemer.nl etc. Uitvaart.nl staat dan ook op de eerste plek in Google wanneer mensen zoeken op uitvaart hetgeen veel bezoekers garandeert voor adverteerders.

Globaal kent Uitvaart.nl 3 manieren van adverteren:
1 Vermelding in de adressengids
2 Plaatsing van buttons, banners en skyscrapers.
3 Online video

1 Vermelding in de adressengids
Heeft u zelf geen website? En wilt u zich toch professioneel presenteren naar een groot publiek? Kies dan voor een vermelding in de adressengids. Welke informatie kunt u daar kwijt?

  • uw bedrijfsnaam
  • logo
  • een slogan
  • adresgegevens
  • contactgegevens
  • meerdere foto's
  • videopresentie
  • directe link naar uw site

Bedrijven die kiezen voor vermelding, worden zonder bijkomende kosten vermeld op 2 andere sites: www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.

2 Buttons, banners en skyscrapers
Uw bedrijf wordt getoond samen met precies die informatie waar consumenten naar op zoek zijn. Zo kan een uitvaartverzekeraar met een banner precies op de pagina verschijnen over uitvaartverzekeringen. Op die manier bent u verzekerd dat de juiste mensen uw boodschap lezen.

3 Online video
Steeds meer Nederlanders hebben vandaag de dag een snelle internetverbinding, breedband genoemd. Dat maakt dat we consumenten via internet anders kunnen informeren namelijk met video in plaats van met lappen teksten en plaatjes. Video ligt ook dichter aan tegen de manier waarop consumenten informatie het liefst tot zich nemen namelijk via TV. Uitvaart.nl kan daarom ook een professionele videoreportage maken van uw bedrijf. Al vanaf Eur 1500 ex btw. En voor die prijs maken we niet alleen uw video, we verspreiden deze ook via Uitvaart.nl. Zo weet u zeker dat uw boodschap aankomt!

Heeft u interesse in een van deze mogelijkheden, vul dan het responsformulier in.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >