nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzekering.com vernieuwd!

2 februari 2017


Vandaag is de site Uitvaartverzekering.com opnieuw gelanceerd. De informatie op de site is aanmerkelijk uitgebreid en van een nieuw design voorzien. Deze is vereenvoudigd zodat het rust en neutraliteit uitstraalt.

Eigenaar Peter van Schaik: “Uniek aan Uitvaartverzekering.com is dat we niet alleen aandacht besteden aan de soorten uitvaartverzekeringen (zoals natura uitvaartverzekering, kapitaal, combinatie of sommenverzekering) maar ook aan de alternatieven voor de uitvaartverzekering zoals zelf sparen of lidmaatschap van een uitvaartvereniging. Ook is er aandacht voor de verschillende doelgroepen waar een uitvaartverzekering voor bestaat, zoals voor senioren, studenten, kinderen, baby’s en de groene en multiculturele uitvaart.

Evert de Niet, sinds 1977 werkzaam in de uitvaartverzekeringsbranche, beheert op Uitvaartverzekering.com een adviesloket over uitvaartverzekeringen. Hier kan een ieder zijn of haar vraag voorleggen. Binnen enkele uren ontvangt men antwoord van verzekeringsexpert De Niet. Ook geeft de nieuwe site antwoord op de vraag wat men kan doen als men een oude polis vindt van een maatschappij die niet meer bestaat of bekend is onder die naam.

Juist door aandacht te besteden aan de voordelen, nadelen en alternatieven voor de uitvaartverzekering worden consumenten evenwichtig voorgelicht. “Dat is anders dan bij veel andere site over uitvaartverzekeringen, die vaak gericht zijn om zoveel mogelijk uitvaartverzekeringen te verkopen,” aldus Van Schaik.

Reageer op dit artikel

Reacties:


3 februari 2017 om 10:28

Peter van Schaik

Interessante vraag Mark. Ik weet dat voorheen NorthWest (nu Yarden) iedereen verzekerden, zolang men maar in de afgelopen 5 jaar geen kanker had oid. Ik weet niet of dat beleid is overgenomen maar juist voor dit soort specifieke vragen hebben we het adviesloket.
Gelijk even proberen?
www.uitvaartverzekering.com/advies


2 februari 2017 om 18:02

Mark Hendriks

Mooi Peter ; misschien een beetje voorbarig, maar heb je ook gedacht aan de verzekering mogelijkheden voor mensen die nogal wat medische problemen hebben? Ik krijg de laatste tijd daar veelvuldig vragen over.


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE