nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yardenhuis Zevenberg in Hoogeveen open

18 juni 2017


Yardenhuis en crematorium Zevenberg in Hoogeveen is officieel geopend. In het afscheidshuis speelt de natuur uit de omgeving een belangrijke rol.

Yardenhuis Zevenberg is volgens het feeling environment concept van Yarden ingericht. Dit houdt in dat de kleuren, materialen, geluiden en beelden zijn afgestemd op de emoties en gevoelens die nabestaanden en bezoekers tijdens het afscheid kunnen ervaren. Wilma Voortman, adjunct-directeur bij Yarden: ‘Yardenhuis Zevenberg ligt in het landelijke gebied net buiten Hoogeveen. We hebben het Drentse landschap als uitgangspunt genomen voor het ontwerp van het nieuwe gebouw. Alle ruimtes hebben de sfeer van dit landschap gekregen. Op deze manier vloeien binnen en buiten mooi in elkaar over. Uniek in het nieuwe yardenhuis is dat de koffielounge tevens onze ontvangstruimte is. Hiermee kunnen we gasten bij ontvangst vooraf aan een plechtigheid al een kopje koffie namens de nabestaanden aanbieden. Hiermee creeren we een sfeer waarin gasten zich welkom en sneller op hun gemak voelen. Zo wordt het afscheid nog persoonlijker.’

Taxiservice

Het uitvaartcentrum in Hoogeveen is meeverhuisd naar de nieuwe locatie. Omdat dit niet meer in het centrum van Hoogeveen ligt, biedt het yardenhuis een taxiservice. Nabestaanden kunnen tegen een aantrekkelijk tarief vervoerd worden vanuit Hoogeveen naar het afscheidshuis, bijvoorbeeld wanneer zij hun overleden dierbare bezoeken. De chauffeur blijft tijdens het bezoek wachten.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >