nieuws

Facultatieve
Sponsors

NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over

2 juni 2017


Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA Uitvaartverzorging B.V.
Van Bruchem beschikt over een aula in Rossum (H.C. de Jonghweg 2) en een 24-uurskamer in het Zonnelied in Ammerzoden (Hogesteeg 2).

Voor NUMA Uitvaartverzorging is de overname van Van Bruchem Uitvaartverzorging regionaal gezien, een mooie en logische uitbreiding. NUMA Uitvaartverzorging heeft inmiddels in de regio vestigingen o.a. in Gorinchem, Woudrichem, Geldermalsen-Buren en Zaltbommel. Met haar eigen verzorgings- en vervoersteam kan Van Bruchem Uitvaartverzorging gebruik maken van de gezamenlijke faciliteiten, maar behoudt heel nadrukkelijk haar eigen identiteit.
Het is de ambitie van NUMA Uitvaartverzorging om door samenwerking met bestaande plaatselijke- en regionale ondernemers de krachten te bundelen. Op die manier wil zij vernieuwend zijn in haar dienstverlening. Daarmee geeft zij een hedendaagse invulling aan een uitvaart en staat op die manier haar cli├źnten met zorg bij.

Het goede behouden

De naam Van Bruchem Uitvaartverzorging blijft gehandhaafd. Een bewuste en zelfs vanzelfsprekende keus aangezien de naam, de uitstekende reputatie en de lokale verbondenheid in de regio, al jaren een vertrouwd begrip is voor het verzorgen van uitvaarten. Alexander van Bruchem zal als bekend gezicht in Rossem, Zaltbommel en omgeving vanuit zijn grote betrokkenheid bij de onderneming een belangrijke rol van betekenis blijven spelen. Van Bruchem Uitvaartverzorging kan door aansluiting bij de NUMA-vestigingen profiteren van een breed gedragen uitvaartconcept waardoor haar continuïteit voor de komende jaren is gewaarborgd.

Over NUMA Uitvaartzorg

NUMA Uitvaartverzorging heeft met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland contacten voor het uitvoeren van uitvaarten. Vrijwel de gehele dienstverlening wordt met eigen personeel en middelen uitgevoerd.

Reageer op dit artikel

Reacties:


15 november 2019 om 12:43

G. Hoonakker

Reageren op mail vragen is zeker niet uw sterkste kant ???


13 november 2019 om 13:20

g.hoonakker

Heb geruime tijd geleden diverse afspraken gemaakt met Alex van Bruchem en hoorde kort geleden dat zijn bedrijf niet meer bestaat.
Hoe gaat dat verder met deze afspraken??//
MVG Gerard


8 juni 2017 om 15:50

Uitvaartverzorging Zaltbommel

Wel wil ik even kwijt dat ik er niet van gediend ben dat ik via andere collega's vernam dat wij Dhr. A. van Bruchem zouden hebben benaderd om wat uitvaarten ovr te nemen.....
Ik weet goed wie de NUMA is, ik heb er zelf jaren voor gewerkt en op dit moment zit ik echt niet verlegen om uitvaarten aangezien ik er op jaarbasis meer dan genoeg heb.
Met vriendelijke groeten.
C.M. Jansen


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE