nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden Uitvaartorganisatie ontvangt Keurmerk Uitvaartzorg

14 maart 2007

Yarden Uitvaartorganisatie kreeg vandaag op landgoed de Mookerheide in Molenhoek officieel het Keurmerk Uitvaartzorg uitgereikt. Yarden is één van de eerste uitvaartorganisaties die het keurmerk ontvangen.

In opdracht van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg toetste een extern onafhankelijk bureau zowel regionale vestigingen als het hoofdkantoor van Yarden in Almere op de vijf keurmerknormen:

  • heldere afspraken vooraf over uitvoering en kostenbegroting;
  • organisatie primair proces;
  • professionalisering medewerkers;
  • klachtenafhandeling;
  • klanttevredenheidsonderzoek.


Deze keurmerknormen vormen samen met de zogenaamde normprotocollen het eisenpakket om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Uitvaartzorg.

Directievoorzitter van Yarden Peter van Wageningen is trots op het behalen van het keurmerk: “Een groot compliment voor alle medewerkers die hard hebben gewerkt om dit mogelijk te maken!”

Het Keurmerk Uitvaartzorg, een initiatief van de Vereniging van Ondernemingen in de Uitvaartbranche (VOU) en de Nederlandse Unie van Erkende Uitvaartondernemingen (NUVU), bestaat sinds 1 januari van dit jaar. Aanleiding voor de ontwikkeling van dit keurmerk vormden enkele incidenten met slechte dienstverlening die de branche in 2004 negatief in de landelijke pers bracht. Yarden was één van de organisaties die heeft aandrongen op het belang van een keurmerk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE