nieuws

Facultatieve
Sponsors

UZN lanceert nieuwe website

3 februari 2017


Uitvaart Zorgcentra Nederland (UZN) heeft haar nieuwe website gelanceerd. De website is te bekijken via www.uzn-uitvaart.nl. Deze online omgeving informeert de consument volledig over de dienstverlening van UZN en de uitvaartzorgcentra die bij UZN zijn aangesloten. De nieuwe site is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Bureau APS en heeft een modern uiterlijk gekregen, met frisse vormgeving en een nieuw logo.

Nico Gouwerok, directeur bij UZN: ‘De meeste mensen die onze website bezoeken hebben net een dierbare verloren of zijn dicht bij dat moment. Net zoals al onze mensen dagelijks het uiterste van zichzelf vragen om ieder afscheid tot in de puntjes te verzorgen, moet ook onze website directe hulp en ondersteuning bieden aan de bezoekers. Dit was een voorwaarde in het proces van de ontwikkeling van de site.’

Bij de ontwikkeling van de website is voornamelijk gekeken naar hoe de consument het best bediend kan worden. Dit uit zich in de duidelijke, begeleidende opbouw van de website. Daarnaast is de website toegankelijk vanaf elk willekeurig apparaat, zonder op leesbaarheid en gebruikersgemak in te leveren. UZN heeft door het gebruik van sferische foto’s de nadruk gelegd op beleving. De sferen bieden de consument een duidelijk beeld van de kwaliteit die UZN iedere dag levert.

Uitvaart Zorgcentra Nederland is de overkoepelende organisatie voor uitvaartverzorging overal in Nederland. Voor het verzorgen van uitvaarten beschikt UZN over een groot aantal uitvaartzorgcentra en uitvaartspecialisten overal in het land. U vindt op de website van UZN informatie over de betrokkenheid en zorgzaamheid van de aangesloten zorgcentra bij iedere uitvaart. De normen en waarden van deze bedrijven vloeien voort in alle aspecten van de vormgeving en fotografie.


Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE