nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzekering.net, een betrouwbare site voor het vergelijken van uitvaartverzekeringen

25 juli 2008

De laatste tijd schrijven kranten en tijdschriften steeds vaker over het product uitvaartverzekeringen. De conclusie van de meeste artikelen is, dat uitvaartverzekeringen duur en soms onnodig zijn. Maar is dat wel helemaal juist?

Hoewel een uitvaartverzekering een zekere gebeurtenis dekt, nl een overlijden, blijft het toch een verzekering. Anders gezegd, een verzekeringsnemer die binnen 2 maanden na het afsluiten van de uitvaartverzekering komt te overlijden (en dus slechts een paar tientjes premie heeft betaald), krijgt toch de gehele uitvaart vergoed!

Dat is een aspect wat velen vaak vergeten. Men vergelijkt uitvaartverzekeringen vaak met het alternatief van zelf sparen. Veelal komt zelf sparen er dan gunstiger uit. Maar dat geldt alleen maar als de persoon in kwestie een lang leven geniet. De realiteit is helaas echter anders. Maar ook dan keert de uitvaartverzekering volledig uit.

Kijk voor meer van dit soort wetenswaardigheden op www.uitvaartzekering.nl, dé plek op internet over financiering van de uitvaart.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >