nieuws

Facultatieve
Sponsors

Twentse uitvaartonderneemster Leferink brengt eigen glossy uit

11 mei 2017


Na Linda, Chantal en Wendy heeft de Twentse uitvaartleidster Gerry Leferink nu ook haar eigen glossy. Gerry presenteerde haar eigen magazine op bevrijdingsdag bij Momentum in Boekelo. Het is eerste exemplaar werd uitgereikt aan Truus Vossebeld (80) vrijwilligster van de stichting Leendert Vriel.

De glossy werd feestelijk gepresenteerd met taart en champagne. Dat gebeurde samen met mede directeur Ton Wennink en andere collega’s van Leferink en Wennink uitvaartzorg Hengelo die ook in het magazine te vinden zijn. In de glossy komen alle aspecten rondom de dood en uitvaartzorg aan bod. Verhalen van mensen die in de uitvaartzorg werken of terugblikken op een bijzondere uitvaart, zoals dominee Frans Wiersma uit Hengelo.

Verder staan in het blad interviews met ritueelbegeleider Hans Maartens, rouwclown Erna, Hospice Hengelo en de vrijwilligers van Leendert Vriel. Arnaldo Lopez uit Almelo maakt harten van hout. In het magazine een reportage ‘Met Gerry mee op uitvaart’. Misdaadauteur Claus Brockhaus schreef een column.

Waarom een eigen magazine?
Gerry: “Een paar maanden geleden had ik het idee om op de grote uitvaartbeurs een glossy uit te delen van ons bedrijf. De beurs in het oosten van het land is niet doorgegaan maar dat heeft mij er niet van weerhouden om toch een glossy te maken.”

“De uitvaartwereld is een hele bijzondere wereld. Er komen veel aspecten voorbij. Keuze in kisten, materialen, de juiste woorden, mooie muziek, de juiste mensen, emoties, maar ook mooie en minder mooie herinneringen.
Is er geld of een verzekering voor een uitvaart? Wat zijn de wensen eigenlijk, want er werd nooit over de eigen uitvaart gesproken. Dat is iets van vroeger. Blijkbaar heeft de oudere generatie het er nog wel eens moeilijk mee om over zijn of haar dood te spreken met een ander. Daarom wil ik met dit magazine de mensen kennis laten maken met enkele verschillende diensten of producten in de uitvaartwereld.”

De glossy van Gerry is gratis af te halen bij Thuys in Boekelo en Anton Visch in Delden en in Beckum. Het magazine wordt ook uitgedeeld tijdens de herdenkingsavonden bij Momentum.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE