nieuws

Facultatieve
Sponsors

Regionale Uitvaartbeurs GUV en Wekking

600 bezoekers uitgebreid geïnformeerd.

16 maart 2006


De Regionale Uitvaartbeurs van GUV en Wekking die zondag 12 maart gehouden werd te Lievelde, is druk bezocht. De medewerkers van Gelderse Uitvaart Verzorging en Uitvaartverzorging Wekking hadden wel gerekend op belangstelling, dit overtrof echter de verwachtingen.

“We hadden de deelnemende bedrijven op elkaar afgestemd en dit bleek een schot in de roos. De mensen konden zich over alle zaken informeren en hebben daar zeer veel gebruik van gemaakt.
Het is ons gelukt de drempel zo laag te maken dat we overstelpt werden” aldus Xandra Wolterink, uitvaartverzorgster.

“De voorbereidingstijd van enkele maanden die we aan deze beurs besteed hebben, zijn we in een klap vergeten als we zien hoe geïnteresseerd mensen zijn. De bezoekers hebben heel veel vragen gesteld en we zijn altijd blij als we hen goed kunnen informeren, geeft uitvaartverzorgster Willy Kemperman aan.

Alle deelnemers konden zich verheugen in een grote belangstelling van de massaal toegestroomde bezoekers. Gelderse Uitvaart Verzekering N.V. gaf de bezoekers informatie over de kosten van een uitvaart en gaf advies over de vele mogelijkheden die er zijn om zich hiervoor te verzekeren.

De lezingen verzorgd door Stichting Achter de Regenboog werden goed bezocht.
Het thema “Rouw en kinderen” was voor velen aanleiding om de lezingen bij te wonen.

De aanwezige kinderen maakten veelvuldig gebruik van de mogelijkheid tot het maken van een tekening en het schrijven op een kist. Xandra Wolterink verteld: “dat kinderen tekeningen meegeven aan opa’s of oma’s is gebruikelijk. Wat echter ook kan is het maken van een tekening of het schrijven van een laatste groet op de kist. Dit hebben we ook aan de bezoekers laten zien.”

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Moet u op dit moment een uitvaart regelen?

JA NEE