nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart-Amersfoort.nl: Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding

30 juni 2017


Uitvaartbegeleiding in de regio Amersfoort. Terug kunnen kijken op een mooi en warm persoonlijk afscheid biedt veel troost.

Ik begeleid, adviseer, draag ideeën aan en denk met u mee wanneer een dierbare overleden is. Iedere uitvaart is anders, maar aandacht is er altijd vanuit het hart.

Ik werk samen met de faciliteiten van CBA Amersfoort. Waaronder de prachtige 24-uurs rouwkamers op Rusthof.

Bij een overlijden

Bij een overlijden

Als iemand thuis overlijdt, belt u de (huis)arts. De arts moet eerst komen voordat u contact opneemt met Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding.

Bij overlijden in een ziekenhuis of instelling wordt u daar verteld hoe te handelen. Nadat de dokter is geweest kunt u ons bellen, óók midden in de nacht. Samen met u bespreken we wat er als eerste moet gebeuren: dat is meestal de verzorging en het opbaren van uw dierbare.

Verder bespreken we met elkaar wat er allemaal aan de orde komt.

In de volgende dagen bereiden we samen stap voor stap het afscheid voor.

Kinderen

Kinderen staan midden in het leven. Maar ook zij krijgen te maken met de dood. Naast uitvaartbegeleider ben ik ook zelf moeder. Ik vind het belangrijk dat kinderen zo veel mogelijk bij een uitvaart worden betrokken. Juist voor kinderen is het belangrijk om gehoord en gezien te worden. En om afscheid te nemen op een manier die bij hen past.

Contact

Bezoek- en postadres:
Assoer 5
3823KN Amersfoort

E-mail: info@lindavanalfen.nl
Web: http://www.lindavanalfen.nl/
Telefoon : 06-558 980 89

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >