nieuws

Facultatieve
Sponsors

Jochum Wouda (Oosterwolde, Fr.) heeft Keurmerk Uitvaart

7 juni 2007

Het Keurmerk Uitvaart wordt alleen toegekend aan ervaren uitvaartondernemers na een strenge doorlichting van de onderneming door een onafhankelijk gespecialiseerd bureau.
Bij de selectie wordt streng toegezien op alle aspecten van de uitvaartverzorging vanaf de melding van een overlijden tot en met de belangrijke nazorg. Uitsluitend uitvaartondernemingen met een ruime ervaring komen in aanmerking voor de selectie en daarna een mogelijke toekenning.

Het Keurmerk Uitvaart geeft nabestaanden zekerheid en bescherming bij de keuze van een uitvaartonderneming. Jochum Wouda voldoet aan de strenge criteria en is er trots op als eerste bedrijf in de gemeente Ooststellingwerf het keurmerk te ontvangen.

Onderdeel van het keurmerk is transparantie in de kosten en helderheid in de afspraken met de nabestaanden. Dit wordt gewaarborgd door een nauwkeurige controle op de administratie maar ook door het handhaven van strenge protocollen. Ook aan de professionaliteit, opleiding en ervaring van de medewerkers worden hoge eisen gesteld.

Na elke uitvaart wordt door Jochum Wouda ruime aandacht gegeven aan de beleving van de uitvaart door de nabestaanden. Opmerkingen en suggesties worden altijd serieus besproken waarbij de uitvaartondernemer zich heeft verbonden aan de mogelijkheid de familie gebruik te laten maken van de officiƫle procedure en het voorgeschreven klachtenprotocol, mocht dat onverhoopt noodzakelijk zijn.

Het Keurmerk Uitvaart is tot de conclusie gekomen dat een uitvaart bij Jochum Wouda nog echt maatwerk is en op een integere en vakkundige wijze uitgevoerd wordt.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE