nieuws

Facultatieve
Sponsors

GUV en Wekking met Opel Garage Kempers in zee

Kempers levert 6 Opel Astra's en Ford Mondeo

16 maart 2006


GUV en Wekking ontving zondag 12 maart de sleutels van 5 Opel Astra’s en een Ford Mondeo uit de handen van Arjan Kempers van het gelijknamige Autobedrijf uit Aalten.

De stap naar lease auto’s werd door GUV en Wekking niet lichtvaardig genomen. Als non-profit bedrijf willen we goed omgaan met ons geld. Daarom hebben we lang gerekend over de vraag of het gaan leasen van auto’s voor medewerkers niet duur is voor het bedrijf.

“Het bleek echter dat dit goedkoper is dan wij dachten. Omdat we dan niet langer het grote aantal kilometers dat onze uitvaartverzorgers jaarlijks rijden hoeven te vergoeden valt dit weg tegen de kosten van het leasen. Daarnaast betalen de medewerkers natuurlijk een eigen bijdrage en vinden we het belangrijk dat onze mensen representatief zijn. In deze bedrijfsfilosofie past het ook om het wagenpark dit ook te laten uitstralen. “, aldus Bert van Asselt van GUV en Wekking.

“De keus voor de Opel Astra werd door de uitvaartverzorgers na een uitgebreid vergelijk van onder meer de Peugeot 307 en de Ford Focus gemaakt. De Astra wint het op basis van het rijgedrag, de ruimte, en de vele opties die in een pakket goedkoop kunnen worden aangeschaft. We zijn blij dat we het op deze fronten met onze Opel Astra hebben kunnen winnen!” zo voegt Arjan Kempers toe.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >