nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart prematuur dankzij crowdfunding

17 augustus 2016

Opnieuw heeft crowdfunding geholpen om een uitvaart te kunnen betalen. Dit keer ging het om de uitvaart van een jongetje dat in de 22e week van de zwangerschap is overleden. De verzekeraar wil de uitvaart niet betalen omdat de verzekeraar pas uitkeert na 24 zwangerschapsweken.

Op het internet werd deze week een crowdfunding opgezet en dat heeft gewerkt. Want binnen een paar dagen is genoeg geld bij elkaar gehaald om de uitvaart van circa 5000 euro te kunnen betalen.

Uitvaart crowdfunding

Een site die uitermate geschikt is voor het crowdfunden van een uitvaart is UitvaartDonatie.nl. Uniek aan deze site is dat mensen die geld doneren geen transactiekosten betalen. En de mensen voor wie het geld bestemd is hoeven geen commissie te betalen wanneer Amstel Uitvaarten, eigenaar van de site, de uitvaart verzorgt.

Bijkomend voordeel is dat donateurs de zekerheid hebben dat hun donaties echt alleen maar besteed worden aan uitvaarten (en niet aan iets anders) en de nabestaanden worden ontzorgd bij het regelen van de uitvaart.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >