nieuws

Facultatieve
Sponsors

Designkisten; Unieke, met de hand bewerkte, uitvaartkisten.

18 augustus 2016


Designkisten, een bedrijfsonderdeel van JE Uitvaart, is met een uniek assortiment uitvaartkisten op de markt gekomen. Ondanks het feit dat alle kisten van massief populieren hout zijn, hebben ze een unieke uitstraling. De Mill Road Roest, Mill Road Koper en de Mill Road Stucco zijn slechts het begin van een eigentijdse collectie uitvaartkisten.

Het creatieve team van Mill Road Design en JE Uitvaart hebben, op dit moment, een drietal uitvaartkisten ontworpen die uniek zijn en geen ‘houten’ uitstraling hebben. Hiermee wijkt het compleet af van de standaard (houten) uitvaartkisten!


Op de website www.designkisten.nl treft u alle relevante productinformatie. Uniek voor de branche is dat er gewerkt wordt met een certificaat van echtheid. Hiermee wordt aangegeven dat de uitvaartkist is getest en goed is bevonden door de LVC voor crematie. De uitvaartkisten uit onze collectie kunnen sowieso zonder problemen worden gebruikt voor begraven.


Aangezien iedere uitvaartkist die in deze collectie wordt opgenomen met de hand wordt bewerkt is het uiterlijk nooit helemaal gelijk, waardoor er een uniek product ontstaat.
Naast de uitvaartkisten bestaat ook de mogelijkheid om het rouwdrukwerk en de nagedachtenis in dezelfde stijl te bestellen.

Designkisten en JE Uitvaart zal met deze uitvaartkisten deel gaan nemen aan de landelijke Vakbeurs Uitvaart 2016 georganiseerd door de Vereniging Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche (VTU) die zal worden gehouden op 28, 29 en 30 september in de Evenementenhal te Gorinchem.
Voor meer informatie kijk op www.designkisten.nl of bel met 06-23089899


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >