nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaartverzorging-Apeldoorn.nl: Stervensbegeleiding en Uitvaartzorg SuAZe (Apeldoorn)

15 augustus 2016


Stervensbegeleiding en Uitvaartzorg SuAZe is in Apeldoorn en omgeving de kleinschalige uitvaartonderneming van Anita Zengerink. Aandacht, oprechte betrokkenheid, maar vooral een zeer persoonlijke, betaalbare uitvaart vormen de kern van mijn dienstverlening.

Het is bijzonder om te zien dat uitvaarten een steeds individueler karakter krijgen, waarbij de dood, maar vooral juist het leven van een uniek mens centraal staat. Het is ook bijzonder om dat mogelijk te mogen maken.

Er is heel veel mogelijk

Er is heel veel mogelijk

Na een overlijden moet er veel geregeld en besloten worden. Ik kom naar u toe op het moment dat u dat wenst. Voor een gesprek in alle rust en met alle tijd die we nodig hebben.

Het eerste dat ik voor u ga doen is u adviseren en helpen in enkele keuzes die nu moeten worden gemaakt. Niet alles hoeft in één gesprek geregeld te worden. We bespreken in onze ontmoeting dan ook liefst wat ook als eerste nodig is: eventueel de laatste zorg voor de overledene, de keuzes voor de dag en plaats van de uitvaart en het drukwerk of de advertentie.

In de dagen er na kom ik iedere dag bij u langs en gaan we rustig en stap voor stap verdere mogelijkheden doornemen en komen de details aan de orde. Ik luister goed naar uw ideeën maar zal ook zelf mogelijkheden aandragen om u te helpen met uw beslissingen. U zult merken dat er veel meer mogelijk is rond een uitvaart dan u misschien aanvankelijk dacht. Ik probeer mij door de gesprekken met u een beeld te vormen van het leven van de overledene. Op die manier werken we samen toe naar een bijzondere, persoonlijke uitvaart.

Zelf actief betrokken

Steeds wordt overlegd wie wat doet. Er is genoeg tijd om na te denken en uw wensen in de loop van de dagen steeds meer te verfijnen. Samen regisseren en organiseren we het afscheid en komen we tot een hoogst persoonlijke uitvaart die recht doet aan het leven van de overledene.

Het kan waardevol zijn en als troostend worden ervaren wanneer u actief betrokken bent rond het gebeuren van de uitvaart. Tijdens de diverse aspecten die aan de orde komen zal ik daarom steeds met u overleggen of u hierbij betrokken wilt zijn.
Denk bijvoorbeeld aan het – mee helpen – verzorgen van de overledene, aangifte doen van het overlijden of het begeleiden van de overledene bij de uitvaartplechtigheid.


Kostenbewust

Omdat ik in nauw overleg zeer kostenbewuste keuzes maak en werk met een transparante begroting komt u nooit voor verrassingen te staan. Ik denk graag met u mee hoe binnen uw budget een onderscheidende uitvaart kan worden gerealiseerd. Zo kan ik u optimaal van dienst zijn.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >