nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe vergelijkingssite UitvaartOffertes.nl gelanceerd

30 augustus 2016


Vandaag lanceert Uitvaart.Com een tweede offertesite: UitvaartOffertes.nl www.uitvaartoffertes.nl.
De nieuwe site UitvaartOffertes.nl is echter simpeler van opzet dan Uitvaartmarkt.nl, een site die al een paar jaar succesvol draait.

Op Uitvaartoffertes.nl vullen geïnteresseerden een vragenformulier in met 15 vragen. Deze wordt direct doorgemaild naar uitvaartondernemers in de buurt. Ondernemers kunnen hun eigen offertes vervolgens direct terug mailen naar de nabestaanden.

Peter van Schaik, initiatiefnemer, vertelt: “Uitvaartmarkt.nl hebben we ontwikkeld om nabestaanden in staat te stellen uitvaartondernemers zo goed mogelijk met elkaar te kunnen vergelijken, op prijs èn kwaliteit. Zo dienen nabestaanden een zeer uitgebreid wensenformulier in te vullen zodat uitvaartondernemers nauwkeurige offertes kunnen opstellen. Verder biedt Uitvaartmarkt.nl recensies van ondernemers en een communicatiecentrum voor contact tussen familie en ondernemer. Dat maakt Uitvaartmarkt.nl tot een uitgebreide maar ook arbeidsintensieve site.

UitvaartOffertes.nl kiest een simpeler opzet, vooral geschikt voor nabestaanden die zo snel mogelijk een uitvaartondernemer willen inschakelen. Van Schaik: “Vergelijk het met de krantenwereld: we hebben al een NRC (Uitvaartmarkt.nl) en vanaf vandaag ook een Telegraaf (UitvaartOffertes.nl).”

In de editie van Oktober 2013 van haar ledenblad riep de Consumentenbond haar lezers op om vooraf offertes aan te vragen bij uitvaartondernemingen. Shoppen loont, zo was de conclusie. Ook NRC stelde in het artikel "Slim beknibbelen op de uitvaartnota" van 9 augustus 2014 grote verschillen tussen de offertes van uitvaartondernemers vast. Zij gaf haar lezers 3 tips voor een budgetuitvaart:
1. Vergelijk Offertes
2. Doe zelf aangifte
3. Doe meer dingen zelf

Vanaf vandaag kunnen mensen ook via UitvaartOffertes.nl een vergelijking maken. Het gebruik van UitvaartOffertes.nl door consumenten is gratis en verplicht hen tot niets.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >