nieuws

Facultatieve
Sponsors

Troostcirkel

11 februari 2016


De Troostcirkel is ontstaan vanuit de behoefte van Gijsje Teunissen van Charon uitvaartbegeleiding om mensen rondom de dood meer kennis, hulp en troost te bieden.

Gelukkig staan wij hier in Nederland steeds meer open voor de mystiek van de dood en willen wij ons steeds vaker voorbereiden op ons einde. Vandaar dat Gijsje al jarenlang professionals om zich heen verzamelt die hulp bieden voor en na het sterven. Deze zoektocht heeft nu geresulteerd in het oprichten van de Troostcirkel. Een aantal professionals rondom stervens- en rouwbegeleiding hebben zich hieraan verbonden om iedereen bij te staan in de moeilijkste tijd van zijn leven, het sterven. Alle betrokkenen van de Troostcirkel werken zelfstandig en vullen elkaar perfect aan.

Vanaf februari 2016 kunt u de “Troostcirkel” vinden op het net onder: www.troostcirkel.nl .

Hier vindt u alle activiteiten, het aanbod van de deelnemende hulpverleners en ook hun websites. Zo kunt u zich verder verdiepen in de hulp in uw omgeving. De Troostcirkel biedt zowel praktische als emotionele begeleiding en hulp.
Schroom niet om naar een van de lezingen te komen of vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te vragen.

Van oorsprong is de Troostcirkel bedacht voor families, welke door Charon begeleidt werden, maar het zou niet passen in de filosofie van Gijsje, als niet iedereen hulp zou mogen vragen aan de Troostcirkel. De Troostcirkel is dus voor iedereen: rijk, arm, allochtoon, autochtoon, wat uw beweegredenen ook zijn, ….. wij zijn er voor u.

Op 13 februari van 13:00uur tot 17:00uur willen de deelnemers van de Troostcirkel graag vrijblijvend met u kennismaken in Schenk TROOST, de winkel met hartverwarmende cadeautjes in Castricum. Hier zullen in de toekomst ook lezingen en workshops van de Troostcirkel plaats vinden. Maar wij willen ook graag wandelen, op reis of in de stiltemeditatie met u gaan. Laat u verrassen en blijf ons volgen ….

• Buro Troost, Dorine Docter
• Schenk Troost, Wendy van der Meer
• Het Licht, Marion Mol
• De Spiegelboog, Eva Snieder
• Medium Else Marianne Visser
• Verbindende communicatie, Edith Slop

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE