nieuws

Facultatieve
Sponsors

Charon Uitvaartbegeleiding opent haar 4e vestiging in Hoorn op 23 december

-Liefde, Aandacht en Respect-

13 december 2012


Na het ontstaan van Charon Uitvaartbegeleiding in 2005 door Gijsje Teunissen opende in oktober 2010 al Charon Heerhugowaard (Petra van der Meer) haar deuren, gevolgd door Charon Purmerend (Katia Mulder) in maart 2012.

Na bijna 5 jaar met liefde, aandacht en respect onder de vleugels van Gijsje Teunissen gewerkt te hebben, begint Natalie Bosscher Charon Uitvaartbegeleiding in Hoorn. Charon Uitvaartbegeleiding staat voor een liefdevolle begeleiding en sfeervolle afscheidsvieringen.

Door werkelijk aanwezig te zijn en rust en ruimte te geven aan dat wat er is, probeert Natalie bij elke familie naar boven te laten komen wie de overledene was. In die ruimte ontstaat er altijd iets. De unieke mens die de overledene was en wat hij of zij betekende kan op vele manieren gezien, gehoord of gevoeld worden.

Het liefst doet Natalie samen met de familie de verzorging of helpt hen het zelf te doen en wordt de hele periode rondom het overlijden en het afscheid in de loop van deze bijzondere en intense dagen echt van hen. Zo helpen ze zichzelf om al aan een deel van de acceptatie en de rouwverwerking te beginnen. De waarde van rituelen hierin is onschatbaar. Eigentijdse rituelen geven je een mogelijkheid om je te verbinden met wat wezenlijk waar is, op dit moment, in jezelf , en de ander. Je doet een belofte vanuit je hart. Ze kunnen je een verdieping, een licht en een herinnering meegeven, die je bij blijft.

De openingsceremonie zal plaatsvinden in de Ridderikhoff op het Rode Steen in Hoorn op zondag 23 december om 15:00 uur

Voor meer informatie:
www.charonuitvaart.nl, Natalie Bosscher, tel. 06-45244451, info@charonhoorn.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >