nieuws

Facultatieve
Sponsors

"Afwikkeling nalatenschap" nieuwe rubriek Uitvaart.nl

11 september 2023


Uitvaart.nl, de toonaangevende internetbron voor informatie over terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg, heeft vandaag met trots de lancering aangekondigd van een nieuwe rubriek: "Afwikkelingen nalatenschap". Sinds de oprichting in 1996 heeft Uitvaart.nl zich ontwikkeld tot dé online bestemming voor uitgebreide kennis over uitvaarten. De toevoeging van deze nieuwe rubriek versterkt de missie van Uitvaart.nl om een allesomvattend platform te zijn voor informatie en ondersteuning tijdens alle fases van de uitvaart en nalatenschapsafwikkeling.

De "Afwikkeling nalatenschap" rubriek biedt bezoekers de mogelijkheid om al hun vragen te stellen over de complexe en vaak verwarrende aspecten van nalatenschapsafwikkeling. Alle vragen worden beantwoord door Max Leffring, een vooraanstaande expert op het gebied van nalatenschapsafwikkeling. Met meer dan 15 jaar ervaring in het afwikkelen van nalatenschappen, heeft Max Leffring een indrukwekkende track record opgebouwd als executeur, vereffenaar en gevolmachtigde. Zijn diepgaande kennis en ervaring maken hem een ware specialist op dit gebied.

Max Leffring wordt regelmatig door gemeenten en woningcorporaties ingeschakeld als zaakwaarnemer om te waarborgen dat nalatenschappen niet onbeheerd achterblijven na overlijden. Bovendien is hij in diverse complexe nalatenschappen door rechtbanken aangesteld als vereffenaar. Recentelijk heeft Max zijn expertise ingezet om "Doehetzelf Nalatenschap" te ontwikkelen, een innovatieve tool die het eenvoudiger maakt om zelf een nalatenschap af te wikkelen.

Uitvaart.nl biedt bezoekers de gelegenheid om kosteloos en vrijblijvend vragen te stellen aan Max Leffring, via de nieuwe rubriek "Afwikkeling nalatenschap". Deze toevoeging aan de website benadrukt Uitvaart.nl's voortdurende inzet om waardevolle en betrouwbare informatie te verstrekken aan degenen die zich bezighouden met uitvaartzorg en nalatenschapsafwikkeling.

Naast een vragenrubriek over nalatenschapsafwikkeling biedt Uitvaart.nl ook adviesrubrieken op het gebied van recht en regels rondom de uitvaart, het erfrecht en digitale nazorg.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >