Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

VTU en Easyfairs Bundelen Krachten. Uitvaart Expo 2024 geannuleerd

dinsdag 18 juni 2024

Met trots melden VTU en Easyfairs dat zij de samenwerking voor de VTU Uitvaart Vakbeurs herbevestigen in 2026. Dat betekent dat de VTU Uitvaart Vakbeurs in 2026 plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem.

Annulering Uitvaart Expo

In september 2024 waren er zowel door Easyfairs als door de VTU activiteiten gepland; Uitvaart Expo en VTU Uitvaart Vakdag. In goed overleg is besloten om in 2026 te krachten te bundelen. Voortvloeiend uit deze hernieuwde samenwerking is ook, in goed overleg, besloten om daarmee Uitvaart Expo 2024 te annuleren.

VTU Uitvaart Vakdag op 24 september 2024 in Nieuwegein

Op 24 september 2024 organiseert de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) de 4e editie van de VTU Uitvaart Vakdag. Alle professionals en vooraanstaande bedrijven binnen de uitvaartbranche komen samen in het volledig vernieuwde NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Het is een vakdag door en voor de uitvaartbranche, zonder winstoogmerk. Zo garanderen wij de kwaliteit en het succes van deze vakdag, zoals u dat al vele edities van ons gewend bent.

Wie staan er op de beursvloer

Loop op 24 september rond door drie goed gevulde beurshallen. Bezoek de stands van ruim 100 exposanten; allemaal vooraanstaande bedrijven binnen de branche. Samen zorgen we voor waardevolle ontmoetingen, inspirerende kennisdeling en mooie samenwerkingen. Bekijk op https://www.vtuvakdag.nl/2024/exposanten de al ruim 80 aangesloten exposanten.

Kent u onze sprekers al?

De VTU Uitvaart Vakdag staat in het thema van ‘Ondernemen in de uitvaartbranche’. Tijdens het inhoudelijke programma verdiepen we ons in onderwerpen als marketing, HR, bedrijfsvormen, duurzaam ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. Deze inspirerende sprekers delen onder anderen hun kennis met u:
• Voorzitter MKB-Nederland Jacco Vonhof
• Olympisch Schaatskampioen Mark Tuitert
• Beïnvloedingsdeskundige Nicol Tadema
• Hoogleraar Innovatie Paul Iske

Bent u er ook bij?

Al ruim 800 bezoekers hebben een ticket gekocht. Profiteer nu nog van een gereduceerd tarief van €20,- per ticket waarna de reguliere prijzen gelden. De laatste 200 Early-Bird tickets zijn nu beschikbaar, OP = OP!

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder