Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Uitvaartcentrum De Cello heropent haar deuren

donderdag 6 februari 2024

Het Kamper uitvaartcentrum aan de Cello in Kampen is weer open. Het uitvaartcentrum was eind vorig jaar door eigenaar DELA gesloten omdat het voor de uitvaartverzekeraar teveel geld zou kosten om het gebouw te verduurzamen. Hiermee kwam er een plotseling einde aan hèt uitvaartcentrum van Kampen met de meest voor de hand liggende ligging, vlakbij de Algemene Begraafplaats. De sluiting leverde onder polishouders veel onrust op omdat zij plots aangewezen waren op andere opbaarlocaties, soms in Zwolle en Lelystad.

Ondernemers Jeroen Hup en Herman van Dalfsen, beiden niet actief in de uitvaartbranche besloten het gebouw aan te kopen en de noodzakelijke vernieuwingen en verduurzamingen door te voeren. Zo is er een nieuwe verwarmingsinstallatie geplaatst en zijn ook de airco installatie en ventilatie vernieuwd.

Ondertussen zijn alle uitvaartondernemers in Kampen en omstreken aangeschreven voor een hernieuwde samenwerking en zijn de afspraken met de naastgelegen Bazuinkerk hernieuwd voor wat betreft de uitvaartdienst.

Uitvaartcentrum de Cello is vanaf heden weer geopend. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met uitvaartcentrum de Cello via info@cello2.nl

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder
*/