Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Uitvaart.nl lanceert AI-chatbot voor uitvaartzorg

woensdag 1 november 2023

Uitvaart.nl, de toonaangevende website voor informatie over uitvaarten, begrafenissen en crematies, heeft vandaag de lancering aangekondigd van een baanbrekende AI-chatbot. Deze chatbot is ontworpen om mensen snel en efficiënt te helpen bij het navigeren op het brede terrein van terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg, in samenwerking met AI-deskundige Erwin Blom.

De AI-chatbot is een innovatieve toevoeging aan de website van Uitvaart.nl en biedt gebruikers de mogelijkheid om direct vragen te stellen en informatie te verkrijgen over verschillende aspecten van uitvaarten. Of het nu gaat om het plannen van een uitvaart, het regelen van terminale zorg of het vinden van nazorgdiensten, de chatbot staat klaar om te helpen.

Erwin Blom, een gerenommeerde AI-deskundige, heeft een cruciale rol gespeeld bij de ontwikkeling van de AI-chatbot. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van kunstmatige intelligentie heeft Blom bijgedragen aan het creëren van een chatbot die in staat is om natuurlijke taal te begrijpen en gepersonaliseerde antwoorden te geven.

"Samenwerken met Erwin Blom heeft ons in staat gesteld om een AI-chatbot te ontwikkelen die niet alleen technisch geavanceerd is, maar ook gebruiksvriendelijk en betrouwbaar", aldus Peter van Schaik, oprichter van Uitvaart.nl. "Blom's expertise heeft ons geholpen om een chatbot te creëren die in staat is om op een menselijke en empathische manier te communiceren met gebruikers."

De AI-chatbot op Uitvaart.nl is 24/7 beschikbaar en kan worden geopend via de website. Gebruikers kunnen eenvoudig hun vragen stellen en binnen enkele seconden een antwoord ontvangen. Daarnaast biedt de chatbot ook links naar relevante artikelen en bronnen op de website van Uitvaart.nl, zodat gebruikers nog meer gedetailleerde informatie kunnen verkrijgen.

"We zijn ervan overtuigd dat de AI-chatbot, in samenwerking met Erwin Blom, een waardevolle toevoeging zal zijn aan onze website en een belangrijke rol zal spelen in het ondersteunen van mensen tijdens een emotioneel en complex proces", voegde Van Schaik toe. "We blijven ons inzetten om innovatieve oplossingen te bieden die de communicatie en het begrip rondom uitvaarten verbeteren."

Voor meer informatie over de AI-chatbot en de diensten van Uitvaart.nl kunt u terecht op de website www.uitvaart.nl. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice via info@uitvaart.nl of telefonisch via 06-5421 8562.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder