nieuws

Facultatieve
Sponsors

LifeGem® genomineerd voor Funeral Award

13 oktober 2003

Etten-Leur - LifeGem Benelux in Etten-Leur is officieel genomineerd voor de finale van de International Funeral Awards 2003. Deze voor de uitvaartbranche prestigieuze prijzen worden op zaterdag 25 oktober a.s. uitgereikt in Antwerpen.

De Funeral Awards worden voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgereikt aan bedrijven, organisaties of overheden uit de Benelux die zich onderscheiden op het gebied van vernieuwing in de branche. Het toekennen van de onderscheidingen in vijf categorieën maakt deel uit van het professionaliseren en promoten van activiteiten van de uitvaartbranche in Nederland, België en Luxemburg.

Diamant
LifeGem Benelux introduceerde eerder dit jaar in Europa de mogelijkheid om van de koolstof uit de crematie-as van een overledene een gecertificeerde diamant te laten vervaardigen. Deze techniek was voorheen uitsluitend in de Verenigde Staten beschikbaar. LifeGem diamanten worden nu via een aantal door LifeGem Benelux gecertificeerde dealers in Nederland, en binnekort ook in België en Duitsland, aangeboden. De vraag hiernaar overtreft inmiddels de verwachtingen van Ton Jaspers, initiatiefnemer en algemeen directeur van LifeGem Benelux.

Bijzonder aandenken
Jaspers is uitermate trots op de nominatie in de categorie 'Award voor de beste, meest unieke en/of innovatieve toeleverancier aan de uitvaartsector'. "We worden nog geen half jaar na de introductie van LifeGem in de Benelux al genomineerd voor een prijs die in de branche hoog aanzien geniet. Een internationale vakjury van professionals verzorgt de nominatie en prijsuitreiking. Dat geeft aan dat een LifeGem diamant als een waardevolle aanvulling wordt gezien op de mogelijkheden om een bijzonder aandenken te creëren aan iemand die is overleden", aldus Jaspers.