nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta Uitvaartzorg en -verzekeringen bestaat 80 jaar

22 oktober 2003

Op 23 oktober 2003 bestaat Monuta Uitvaartzorg en -verzekeringen 80 jaar. Monuta heeft haar jubileum op zaterdag 4 oktober gevierd met een familiedag voor haar medewerkers met hun gezin. Belangrijke relaties krijgen rond 23 oktober een exemplaar van het Zakboek Uitvaartwezen toegestuurd.

Het Zakboek Uitvaartwezen is geschreven door de heer W. Klootwijk en mevrouw mr. J.L. van Deventer-Klootwijk. Zij werkt als bedrijfsjurist bij Monuta. De uitgever is Sdu Uitgevers bv. De omslag van het boek is speciaal in de huisstijl van Monuta gedrukt en geeft juridische informatie over diverse onderwerpen op het gebied van uitvaartzorg. Als specialist rondom het levenseinde ziet Monuta het als haar taak om haar relaties uitvoerig te informeren over ontwikkelingen in de uitvaartbranche.

Op 23 oktober 1923 is Monuta opgericht. Inmiddels is Monuta Uitvaartzorg en -verzekeringen uitgegroeid tot de grootste uitvaartverzorger van Nederland met 120 uitvaartcentra en vier crematoria. De hoogte van het verzekerd kapitaal van Monuta is 1,9 miljard.
Monuta wil zich in de toekomst nog verder ontwikkelen als totaalleverancier van de dienstverlening rondom uitvaartzorg en -verzekeringen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >