nieuws

Facultatieve
Sponsors

Monuta organiseert themadag Verliesverwerking

23 oktober 2003

De afdeling Begraafplaatsen en Crematoria van Monuta Uitvaartzorg en -verzekeringen organiseert op zaterdag 8 november 2003 een themamiddag over verliesverwerking.
Belangstellenden zijn om 13.00 uur van harte welkom in de Emmauskerk aan het Merelplein 2 te Nieuwegein. Prof. Dr. Jan van den Bout, hoogleraar Klinische Psychologie, houdt een lezing over misverstanden over rouw.

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met het overlijden van een dierbare. Hoe het rouwproces daarna verloopt, is voor iedereen weer anders. Prof. Dr. Jan van den Bout is als hoogleraar Klinische Psychologie en in het bijzonder verliesverwerking verbonden aan de Capaciteitsgroep Klinische Psychologie van de Universiteit Utrecht. Hij geeft deze themamiddag een lezing over misverstanden over rouw.

Programma themamiddag verliesverwerking:
13.00 uur: ontvangst met koffie
13.15 - 15.30 uur: thema verliesverwerking
Met medewerking van:
· Prof.dr. Jan van den Bout, hoogleraar Klinische Psychologie, verbonden aan Universiteit Utrecht: misverstanden over rouw
· Hetty Stok, Hospice Utrecht: Hospicehuis, vol van leven en loslaten
· Sacha Nierich, harpiste
· Anna Konings (zang) en Paul Warmerdam, Finesse: Vragen en gevoelens rond de dood krijgen een plaats in liederen, verhalen en gedichten.
· Agaath de Kwaadsteniet, zorgconsulent Monuta: het einde is het einde niet
· Cors Hage, hoofddirecteur Monuta: welkomstwoord

Belangstellenden zijn van harte welkom. Voor vragen kunt u contact opnemen met Kees Brederode, teamleider Crematorium Noorderveld, telefoonnummer: 06 - 515 806 49. De toegang is vrij.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE