nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden Crematorium Haarlem beste Yarden crematorium

Waarderingsprijs voor gastvrijheid, klanttevredenheid en professionaliteit

14 juli 2021

Topprestatie

Uitvaartorganisatie Yarden reikte op 13 juli voor de achtste keer de Star Award uit aan het beste Yarden crematorium van Nederland. Het Yarden Crematorium van Haarlem sleepte daarbij de hoofdprijs in de wacht. Alle Yarden-crematoria werden beoordeeld op thema’s als gastvrijheid, klanttevredenheid en professionaliteit. Het yardenhuis van Venlo ontving de tweede prijs.

Topprestatie

Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, bezocht de genomineerde locaties om te bepalen wie zich het beste Yarden crematorium van Nederland mag noemen. “Beide locaties komen in aanmerking voor deze titel en leveren iedere dag weer topprestaties om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ze dragen zorg voor het best mogelijke afscheid voor iedereen. Met hun teams zorgen zij dat op hoog niveau aan de verwachtingen wordt voldaan. Ik ben dan ook ontzettend trots”, aldus Sabrina Franken.


Teamwork

Het Yarden Crematorium Haarlem scoort hoog als het gaat om klantbeleving en klanttevredenheid. De medewerkers werken vol trots en gaan voor de volle 100% voor klanttevredenheid. Dat kun je zien, horen en voelen als je op locatie bent. Locatiemanager Floris Jansen is trots op zijn team: “Het winnen van de Star Award bevestigt het succes van het team en de weg die we gaan. Elke dag opnieuw ontvangen we nabestaanden en onze klanten gastvrij en op professionele wijze en bieden we een helpende hand in het meedenken en realiseren van alle uitvaartwensen. Dit doen we met plezier, goede onderlinge samenwerking en met name een grote betrokkenheid.”

Klanttevredenheid op één

Het afgelopen kalenderjaar werden alle crematoria van Yarden beoordeeld op de thema’s die Yarden hoog in het vaandel heeft staan, waaronder klanttevredenheid, innovatie en samenwerking. Mede door het inzetten van een interne kwaliteitsaudit als de Star Award waarborgt Yarden de dienstverlenende kwaliteiten op al haar locaties.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Haarlem op www.uitvaart-haarlem.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >