nieuws

Facultatieve
Sponsors

Oranjekerk (Amsterdam Zuid) opent nieuwe rouwkamer

22 februari 2024

De Oranjekerk, een bekende locatie in Amsterdam, kondigt met trots de opening aan van haar nieuwe rouwkamer op de begane grond van de kerktoren. Sinds de aanvang van dit jaar biedt de Oranjekerk een rustgevende ruimte voor nabestaanden, gelegen aan de Tweede van der Helststraat. Deze toevoeging aan de locatie komt voort uit een groeiende behoefte in de buurt aan een plek waar familie en vrienden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

Met haar langdurige ervaring in het verzorgen van uitvaarten en het begrip voor de wensen van nabestaanden, heeft de Oranjekerk gereageerd op de vraag van de gemeenschap door de nieuwe rouwkamer te realiseren.

Amstel Uitvaarten, de vooraanstaande uitvaartonderneming in Amsterdam Zuid, staat klaar om nabestaanden te helpen bij het regelen van een waardig afscheid in deze nieuwe rouwkamer. Als partner van de Oranjekerk biedt Amstel Uitvaarten deskundige begeleiding en ondersteuning in deze moeilijke tijden.

Nabestaanden die behoefte hebben aan professionele hulp bij het organiseren van een uitvaart in Amsterdam Zuid worden aangemoedigd om contact op te nemen met Amstel Uitvaarten voor persoonlijke ondersteuning en advies.

Voor meer informatie over de nieuwe rouwkamer of om contact op te nemen met Amstel Uitvaarten kunt u terecht op hun website of neem direct contact op via 06-48 97 45 00. Vindt hier informatie over een uitvaart in Amsterdam.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >