nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart.nl biedt kosteloos notarieel advies

22 mei 2003

Uitvaart.nl, de internetsite van en voor de uitvaartbranche, breidt haar dienstverlening vanaf vandaag 22 mei 2003 uit met een kostenloze notariële adviesrubriek.

Iedereen kan 24 uur per dag vragen stellen over het (nieuwe) erfrecht, testamenten, erfenissen en andere onderwerpen in verband met overlijden waarvoor een notarieel advies gewenst is. De vragen worden beantwoord door mr. C. van de Griend, notaris bij Van Elten Van de Griend Netwerk Notarissen in Weesp. Netwerk Notarissen is een samenwerkingsverband van circa honderd aangesloten notariskantoren in Nederland en is centraal gevestigd in Baarn.

De notariële adviesrubriek op Uitvaart.nl is een aanvulling op de bestaande juridische adviesrubriek van Mr. W.G.H.M. van der Putten, tot wie vragenstellers zich kunnen wenden met vragen over de Wet op de Lijkbezorging. Een derde adviesrubriek op Uitvaart.nl is de adviesrubriek voor jongeren, ouderen en verzorgers van drs. Riet Fiddelaers-Jaspers, adviseur bij KPC Groep in ’s-Hertogenbosch.

Platform voor de uitvaartbranche
Uitvaart.nl is het platform voor de uitvaartbranche waar terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg worden gepresenteerd als een samenhangend geheel. De website is gestart in 1996 en is met 150 adverteerders een van de oudste en meest levendige portals van Nederland. Uitvaart.nl wordt gesponsord door brancheorganisatie NUVU en de uitvaartverzekeraars en verzorgers PC Hooftgroep, Monuta en Yarden. De website wordt beheerd door Uitvaart.Com, die ook eigenaar is van Condoleance.nl met de mogelijkheid voor on-line condoleances en het e-zine over de dood, Dood.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE