nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nabestaandenservice voor 64.000 leden

25 februari 2004

ARNHEM -Benefix Nabestaandenservice is een samenwerking aangegaan met de vereniging voor thuiszorg en maatschappelijke dienstverlening, ZorgSaam, uit Apeldoorn, . Hiermee komt de Nabestaandenservice ter beschikking aan de 64.000 leden van Zorgsaam. De eerste positieve reacties zijn al binnen.

ZorgSaam stelt zich ten doel het zonder winstoogmerk behartigen van de belangen van haar leden op het gebied van zorg, wonen en welzijn, in de ruimste zin van het woord. Hiertoe biedt Zorgsaam haar leden een breed scala aan producten en diensten aan, op het gebied van Wonen, Zorg en Gemak. “De Nabestaandenservice sluit in die zin perfect aan op de doelstelling van Zorgsaam, want deze dienst voorziet in het bieden van zorg en gemak”, aldus Marcel Hoebe van Benefix. “We verwachten veel van onze samenwerking met ZorgSaam. Steeds meer mensen denken bij de voorbereiding op het laatste afscheid na over de afhandeling van financieel-administratieve zaken die voortvloeien uit het overlijden”.

Op 9 maart zal Benefix Nabestaandenservice zich tijdens de open inloopmiddag, presenteren aan de leden van Zorgsaam en andere geïnteresseerde bezoekers aan deze middag. Ter gelegenheid van de samenwerking tussen Benefix Nabestaandenservice en ZorgSaam, ontvangen geïnteresseerden een jaar gratis lidmaatschap van ZorgSaam, als men vóór 1 mei kiest voor een abonnement op de Nabestaandenservice. Voor informatie kunnen geïnteresseerden bellen met 026 – 44 21 899.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >