nieuws

Facultatieve
Sponsors

Naar een nieuwe Horizon
Een werk- en herinneringsboek voor jongeren

20 september 2002


Bij In de Wolken is op veler verzoek een herinneringsboek gemaakt speciaal voor jongeren als vervolg op Ik zal je nooit vergeten, het herinneringsboek voor kinderen. Zowel docenten als jongeren met een verlieservaring werkten mee aan de publicatie zodat deze echt 'op maat' is.

Dit boek is gemaakt voor jongeren die in hun leven een verlies ervaren hebben. Ze maakten de scheiding van hun ouders mee of het overlijden van iemand om wie zij geven. Het valt voor deze jonge mensen niet mee om gewoon verder te leven na zo'n afscheid. De ene dag gaat het goed,
de volgende is het helemaal mis. Als ze geluk hebben, hebben ze mensen om zich heen waarbij ze terecht kunnen. Maar soms hebben jongeren het gevoel dat ze er helemaal alleen voor staan en dat niemand hen begrijpt.

'Naar een nieuwe horizon' is een 'doe-boek' waarin rouwende jongeren van ongeveer twaalf tot achttien jaar, herinneringen kunnen vastleggen en gevoelens kwijt kunnen, ongeacht hun culturele achtergrond. Het is gebonden in een royale spiraal zodat er naar behoefte foto's,
tekeningen en brieven ingeplakt kunnen worden. Ze kunnen het boek op elk moment wanneer ze er behoefte aan hebben pakken. Jongeren kunnen er zelfstandig in werken maar het kan ook in een begeleidingssituatie gebruikt worden. Het boek kan voor hen een goede vriend in moeilijke tijden zijn.

Riet Fiddelaers-Jaspers, Josette Klijn-Naessens & Geert van Coenen Naar een nieuwe horizon, werk- en herinneringsboek voor jongeren Heeze, In de Wolken, 2002, 42 pagina's met illustraties, gebonden met spiraal.

Verkrijgbaar bij :
In de Wolken, Spoorlaan 9c, 5591 HT Heeze.
Tel.: 040-2260450
Fax: 040-2260173
E-mail: indewolken@chello.nl
Website: www.in-de-wolken.nl.
€ 7,95 (bij afname van 10 stuks of meer geldt een korting van minimaal 20%)

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE