nieuws

Facultatieve
Sponsors

´Afscheidshuis´ geopend door NUVU-lid in Heerenveen

3 augustus 2002


Vrijdag 30 augustus 2002.
Op vrijdag 30 augustus j.l. is in Oranjewoud nabij Heerenveen het "Afscheidshuis" geopend. Dit gebouw is het nieuwe onderkomen voor Uitvaartverzorging van der Zwaag BV uit Heerenveen en Uitvaartverzorging Antonides BV uit Wolvega.

24 Uur per dag afscheid nemen
In het "Afscheidshuis" wil eigenaar Jelle de Jong nabestaanden gelegenheid geven om 24 uur per dag afscheid te kunnen nemen van hun overledene. De familie krijgt een sleutel waarmee zij zonder afspraak de gehele dag binnen kunnen komen.
Dit concept was reeds aanwezig in het oude rouwcentrum aan het Stationsplein, maar krijgt een nieuwe vorm door de mogelijkheid om in een gastenruimte te verblijven.

Producten zien en voelen
Ook is er een presentatieruimte gereserveerd van waaruit onder meer rouwdrukwerk, kisten en urnen zullen worden verkocht. Deze ruimte geeft nabestaanden de mogelijkheid om daadwerkelijk de producten te zien en te voelen, in plaats van een aankoopbeslissing te maken op basis van enkele foto´s.

Door deze benadering geeft het "Afscheidshuis" de nabestaanden de tijd en de vrijheid om naar eigen inzicht afscheid te nemen van hun dierbare overledene.

Het adres:
Uitvaartverzorging van der Zwaag BV
Cissy van Marxveldtlaan 9 – 11
8453 WB Heerenveen / Oranjewoud
Telefoon: 0513-622339 Fax: 0513-620209
E-mail: info@afscheidshuis.nl.