nieuws

Facultatieve
Sponsors

Zondag 6 oktober Inspiratiemiddag ’Tijd voor het Tijdloze’

25 september 2013

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan organiseert Uitvaartonderneming Wilma van Opstal op zondagmiddag 6 oktober een inspiratiemiddag met als thema ‘Tijd voor het Tijdloze’.

‘Dat men bereid is, Terwyl het tyd is’…
De titel van dit Oudhollands gedicht over De Tijd hebben we als uitgangspunt genomen om een film te maken. Hierin laten we u nader kennis maken met ons team. Wilma van Opstal, Wilma van Baarsen en Tinka van Holthe vertellen over hun visie op het werk als uitvaartbegeleidster. Drie vakvrouwen met een passie laten u zien en horen wat hen motiveert en wat hun drijfveren zijn. Een film om u te informeren en te inspireren.

Daarna is er een interactieve lezing van Paul Loomans, zenmonnik, waarin hij ingaat op het thema ‘Tijd voor het Tijdloze’. “Een van de belangrijke taken van de uitvaartbegeleider is mensen ertoe te brengen tijdens de belangrijke dagen rondom het afscheid en de dood de tijd te nemen. De tijd om alle handelingen zorgvuldig en met aandacht te verrichten, want hiermee wordt de basis van een goede verwerking gelegd.”

Waar en wanneer
Landgoed Ulvenhart
Heistraat 16
4858 RL Ulvenhout (AC)
Zondag 6 oktober van 14.00 tot 17.00 uur
Ontvangst vanaf 13.30 uur

Aanmelden: 076-5201799 of info@wilmavanopstal.nl

Tijd voor de dood, tijd voor het leven. Tijd om elkaar te ontmoeten. U bent van harte welkom!

Meer informatie op www.wilmavanopstal.nl

Dit is een ingezonden bericht

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >