Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Zeer geslaagde I.F.A. Jurydag / open dag Crematorium Zegestede

Hoog niveau van de inzendingen

maandag 6 september 2010

Afgelopen zaterdag 4 september vond in het fraaie Crematorium Zegestede te Roosendaal de jurering plaats van een groot aantal kandidaten, die nieuwe innovatieve ideeën op uitvaartgebied toonden aan een vakjury. Het betrof hier de Nederlandse voorronde voor de jaarlijkse prestigieuze “International Funeral Awards”, waarin de deelnemers uit heel Nederland een nominatie konden verdienen in diverse categorieën in de uitvaartbranche.
Het niveau van de inzendingen was dit jaar heel hoog; de juryrapporten waren dan ook vaak (terecht) heel lovend. De genomineerden voor de “Europese finales” op zaterdag 23 oktober a.s. in Aarschot (België) zullen dan ook vast hoge ogen gaan gooien in de diverse categorieën.

Gezellige open dag
De mooie presentaties van de deelnemers aan de jurydag werden behalve door de juryleden ook bekeken door de honderden bezoekers, die gebruik maakten van de geboden gelegenheid om het crematorium te bezoeken. Hierdoor krijgen ook de particuliere bezoekers een indruk van de vele ontwikkelingen en de toenemende mogelijkheden in de uitvaartbranche.

Het mooie zomerse weer deed de buiten opgestelde koetsen en andere transportmiddelen heel goed uitkomen. Binnen stonden de presentaties overzichtelijk opgesteld in de ruime ontvangsthal en in de sfeervolle koffiekamers. De deelnemende bedrijven lichtten natuurlijk met heel veel enthousiasme hun inzending toe.

Ook de ruimtes waar men als bezoeker van een uitvaartplechtigheid niet komt, konden nu bekeken worden. Zeker de ovenruimte, maar ook de regiekamer, trok daarbij veel aandacht. Het volledige medewerkersteam van “Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede” was aanwezig voor de opvang en de begeleiding en voor het beantwoorden van de vele vragen.


Grote tevredenheid
Het bestuur van I.F.A. Nederland en bestuur en directie van SCB Zoom- en Zegestede tonen zich zeer tevreden met de vlot verlopen verkiezingen en open dag. De vele positieve reacties van deelnemers en bezoekers bevestigen de zeer professionele samenwerking tussen beide instellingen.


GenomineerdenUitvaart.tv
Uitvaart.tv was in verband met haar nominatie zelf aanwezig op de IFA open jury dag en maakte er een sfeervolle reportage die morgen te zien is op www.uitvaart.tv!

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder