nieuws

Facultatieve
Sponsors

zaterdag 24 oktober uitvaartinformatiedag "Wegens omstandigheden… uitvaartinformatie" te Helmond

8 oktober 2009

Onder de naam 'Wegens omstandigheden…' organiseert Uitvaart Frits Spierings op zaterdag 24 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur in " 't Speelhuis " in Helmond een uitvaartinformatiedag waarin alle aspecten van een uitvaart worden belicht.

Op deze informatiedag kunt u kennismaken met –bijna- alles wat met een uitvaart te maken heeft. De kinderen kunt u veilig achterlaten bij een uitvaartnanny, die eventueel ook tijdens een uitvaart beschikbaar is.

In de 'Pleinfoyer' van 't Speelhuis treft u een steenhouwer aan, een kistenmaker, een verzekeraar, een notaris, een fiscalist, een uitvaartfotograaf, een bloemist, enkele kunstenaars voor sieraden en grafmonumenten.

Ook de Michael Jackson kist van Betty Reijs –genomineerd voor de Funeral Award 2009- is er te zien. Er zijn handafdrukken en urnen te zien en er is een edelsmid aan het werk. In de 'Pleinzaal' is er om 11.30 en om 14.30 uur een workshop over rouwverwerking. De muzikale omlijsting wordt o.a. verzorgd door het Helmondse koor Camillo en andere artiesten. Deze artiesten zijn ook voor uitvaartdiensten beschikbaar.

Vóór het Speelhuis staat een antieke paardenkoets en een Volkswagen Kever(1968) met een heuse rouwaanhanger van het merk Pfefferkorn (1958).

U wordt door Frits en Lieke Spierings ontvangen met een kopje koffie.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Uitvaart Frits Spierings
Frits of Lieke
Nassaustraat 30
5707 HM Helmond
0492-525.000
uitvaart@spierings.com
uitvaart@spierings.com

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >