nieuws

Facultatieve
Sponsors

Zaterdag 19 april: Open Dag Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp

“Alleen door een optimale voorlichting kunnen mensen de juiste beslissing nemen”

10 april 2008


Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp (Boskamp 5 te Assen) organiseert op zaterdag 19 april een Open Dag. Iedereen is tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom om een kijkje achter de schermen te nemen. Zo worden er rondleidingen gegeven door onder andere het rouwcentrum, crematorium, columbarium en de herinneringsruimte. Bezoekers krijgen antwoord op al hun vragen en kunnen kennis maken met de hoogwaardige dienstverlening van De Boskamp.

Persoonlijk en uniek
“Nog altijd bestaat er onduidelijkheid over de vele mogelijkheden rondom een uitvaart”, vertelt Paul Dijkstra, directeur van De Boskamp. “En dat geldt niet alleen voor de invulling van de plechtigheid, maar ook voor de condoleance na afloop, de catering, de muziek en de verschillende vormen van asbestemming.
Daarom besteden wij veel aandacht aan het geven van voorlichting en organiseren wij deze Open Dag. Want alleen door een optimale voorlichting kunnen mensen de juiste beslissing nemen en wordt een uitvaart persoonlijk en uniek.”

Hoogwaardige dienstverlening
Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp te Assen werd in 1980 geopend en heeft sinds die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio Assen. Het rouwcentrum heeft vijftien opbaarkamers, die voor nabestaanden 24 uur per dag toegankelijk zijn. In de rustieke en bosrijke omgeving aan de rand van Assen
staat de accommodatie niet alleen ten dienste van het crematorium, maar ook van de aangrenzende en gelijknamige begraafplaats. De fijnzinnige architectuur is de basis van een bijzondere sfeer, zowel in als om het gebouw. De wensen van de nabestaanden zijn het uitgangspunt van de hoogwaardige dienstverlening. Ook bij het invullen van een rouwplechtigheid wordt rekening gehouden met speciale
wensen en omstandigheden.

De Facultatieve Groep
Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is sinds 2006 aangesloten bij ’de Facultatieve Groep’ (sinds 1874). De kernactiviteiten van de Groep zijn dienstverlening en techniek. Met werkmaatschappijen over de gehele wereld is de Groep actief op een groot aantal terreinen; van automatisering tot internationaal rouwtransport, van verzekeringen tot thanatopraxie en van communicatie tot het leveren van benodigdheden voor de uitvaartbranche, ziekenhuizen en overheidsinstanties. Op het gebied van verbrandings- en milieutechniek is 'de Facultatieve Groep' wereldmarktleider. Sinds 1913 exploiteert de Groep diverse crematoria en begraafplaatsen. Het motto van de Groep is ‘Eenheid in verscheidenheid’; bij alles wordt uitgegaan van één kwaliteit: de hoogste.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE