Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Zaterdag 11 december: Herinneringsbijeenkomst 2010 te Oldenzaal

maandag 6 december 2010

In Pace DELA Uitvaartverzorging uit Oldenzaal organiseert wederom een ‘Herinneringsbijeenkomst voor nabestaanden’. Graag helpen wij herinneringen levend te houden.

Daarom organiseert In Pace DELA uitvaartverzorging zaterdag 11 december voor de zesde keer een herinneringsbijeenkomst voor nabestaanden. Deze herinneringsmiddag is bedoeld voor iedereen die het afgelopen jaar een dierbare heeft verloren en waarvoor In Pace DELA de uitvaart heeft verzorgd in geheel Overijssel. Deze mensen worden persoonlijk uitgenodigd.

Het is voor de zesde keer dat de uitvaartverzorger deze dag organiseert. Voorgaande keren werd dit enorm gewaardeerd. Niet alleen door de nabestaanden, maar ook gastspreker Professor Anne van de Meiden waren toen danig onder de indruk. Ook alle uitvaartverzorgers en nazorgconsulentes van In Pace DELA waren aanwezig en de gesprekken die volgden na het officiële gedeelte waren warm en hartelijk.

De herdenkingsmiddag begint zaterdag 11 december om 15.00 uur in het uitvaartcentrum van In Pace DELA aan de Schipleidelaan 55 te Oldenzaal. Ook geestelijk verzorgers (priesters, dominee’s, voorgangers, sprekers) zijn van harte welkom, zodat zij ook de nabestaanden kunnen ontmoeten.

Herinneren en ontmoeten in informele sfeer
De herdenkingsmiddag is zeker geen sobere dienst, maar heeft evenals voorgaande jaren, meer het karakter van een informele bijeenkomst in een ontspannen sfeer. Het officiële deel wordt gevormd worden door een lezing van gastspreker Professor Anne van der Meiden. Hij is een nationaal bekende autoriteit op het gebied van stervensbegeleiding en rouwverwerking en publiceerde op dit terrein verschillende boeken en gedichtenbundels. Teven is hij bekend door de vertaling van de bijbel in het Twents.
Tussentijdse muzikale momenten zullen sfeervol worden opgevuld door Victor van den Broek.
Aansluitend is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen. Uiteraard met de aanwezige uitvaartverzorgers van In Pace DELA, geestelijk verzorgers, en andere nabestaanden.

Een troostvolle traditie
In Pace DELA vindt het belangrijk deze herdenking wederom te organiseren om nabestaanden troost en een helpende hand te bieden bij de rouwverwerking. Zodoende wordt na de uitvaart het contact met de uitvaartverzorger nog niet verbroken. Een traditie in de vorm van een jaarlijks terugkerende herdenking kan een grote steun bij het verwerken van het verlies en kan helpen het verdriet en gemis een vaste plaats in het leven van nabestaanden te geven. Misschien juist wel in de maand december.
Eric Moleman, manager In Pace DELA uitvaartverzorging, zegt daarover: ”Vanuit het besef dat we elkaar juist ten tijde van het verlies hard nodig hebben, willen wij als In Pace DELA eenieder die een dierbare verloren heeft deze mooie traditie aanreiken.”

Streven naar vernieuwing en kwaliteit
Het initiatief voor het organiseren van een herdenkingsbijeenkomst past in het streven van In Pace DELA om ten alle tijde betrokken, integer en ondernemend te zijn. Optimale kwaliteit, een vernieuwende aanpak en innovatieve producten in de uitvaartverzorging staan hoog in het vaandel bij de Oldenzaalse uitvaartverzorger die uitvaarten verzorgt in heel Overijssel. Uiteraard kan iedereen voor een traditionele uitvaart ook bij ons terecht.

Voor meer informatie:
Alex Fokkinga
In Pace DELA Uitvaartverzorging, tel. 0541-515999

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder