nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden stopt per direct met verkoop van nieuwe uitvaartverzekeringen

16 december 2020

Het afsluiten van een nieuwe Yarden uitvaartverzekering is met ingang van 15 december 2020 niet meer mogelijk. Dat maakt Yarden bekend op haar website. Als reden geeft Yarden: De financiƫle positie maakt dat Yarden nieuwe klanten geen langetermijnperspectief kan bieden.

Waarom is het afsluiten van een uitvaartverzekering niet meer mogelijk?

Yarden Uitvaartverzekeringen nv gaat geen nieuwe verzekeringsverplichtingen aan. De financiƫle positie maakt dat Yarden Uitvaartverzekeringen nv nieuwe klanten geen langetermijnperspectief kan bieden en daarom is het afsluiten van een nieuwe verzekering met ingang van 15 december 2020 niet meer mogelijk. Bestaande polissen kunnen nog wel verhoogd/verlaagd worden, of kinderen zijn gratis mee te verzekeren, als dit volgens de polisvoorwaarden kan.

Waarom zou ik als klant nog verzekerd willen blijven bij Yarden?

Op haar website geeft Yarden antwoord waarom mensen klant zouden willen blijven bij Yarden. Belangrijkste reden: een verzekering heeft gedurende de looptijd waarde opgebouwd. Bovendien zullen bij een nieuwe verzekering opnieuw gezondsheidsvragen worden gesteld die acceptatie van een verzekering in de weg zouden kunnen staan.

Gaat Yarden Uitvaartverzekeringen nv failliet?

Ook geeft Yarden antwoord op een van de belangrijkste vragen: Gaat Yarden Uitvaartverzekeringen failliet. Het antwoord daarop is kort en krachtig: Nee, Yarden gaat niet failliet.

Veel gestelde vragen

Yarden heeft een speciale FAQ op haar website ingericht.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >