nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden organiseert Franchise Event in Ede

17 februari 2014

Op woensdag 19 maart 2014 organiseert Yarden een Franchise event, voor iedereen die als franchisenemer geïnteresseerd is in het werken in de uitvaartbranche bij Yarden. Tijdens deze avond ontvangen belangstellenden informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchise formule van Yarden. De bijeenkomst vindt plaats in Crematorium Slingerbos te Ede. Een franchisenemer zal ook tijdens deze avond een presentatie verzorgen over zijn/haar eigen ervaringen als franchisenemer bij Yarden. Na afloop van de avond is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen en om in gesprek te gaan met de aanwezige medewerkers van Yarden Franchise.

Indien men belangstelling heeft dit event bij te wonen, kan men zich via het aanmeldformulier op de website www.yarden-franchise.nl aanmelden. Men mag ook een introducé meenemen of het event onder de aandacht brengen bij mensen, waarvan men weet dat er interesse bestaat, om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan in de uitvaartbranche. Wij zoeken nog franchisenemers in de provincies Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland en Utrecht. Een belangrijke voorwaarde is wel, dat de franchisenemer woonachtig is in zijn werkgebied of voor aanvang bereid is hier heen te verhuizen.

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers - voor een compleet landelijke dekking.
Voor meer informatie www.yarden-franchise.nl .

Yarden is een jonge uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen - en dat ze deze gaan vastleggen. Yarden begrijpt dat. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE