nieuws

Facultatieve
Sponsors

Wereldlichtjesdag, zondag 13 december 2009

7 december 2009

Op de tweede zondag van december worden over de hele wereld, precies om 19.00 uur plaatselijke tijd, kaarsen gebrand ter nagedachtenis aan verloren kinderen. Door het tijdsverschil zal er in een etmaal een golf van symbolische licht van deze kinderen over de wereld gaan. Dit moment van herdenken geeft tevens een uitdrukking aan de verbondenheid met ouders, broers en zussen en andere nabestaanden die een kind hebben verloren. Familie en andere betrokkenen die een overleden kind bij deze gelegenheid willen herdenken, worden hiervoor uitgenodigd.

De herdenking vindt ‘s avonds om 19.00 uur plaats. Als u een kind herdacht wilt hebben, vragen we u rond 18.30 uur aanwezig te zijn, zodat de naam van het betrokken kind een plaats krijgt tijdens de herdenking.

Uitvaart Frits Spierings organiseert in Helmond deze herdenking in de Kapel van Binderen in Helmond. Deze kapel biedt een sfeervolle intieme sfeer.

Adres: Binderen 2, Helmond.
Organisatie: Frits en Lieke Spierings (www.spierings.com) (0492-525000)
Muziek: Joost Tholhuijsen Accordeon
Begeleiding: Annemarie Peters

Children’s Memorial Day werd in 1998 door president Clinton als een officiële herdenkingsdag erkend en wordt ondersteund door de VOOK, de vereniging van ouders van een overleden kind.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE