nieuws

Facultatieve
Sponsors

Wat wilt u de wereld nalaten als u overlijdt?

12 november 2010


Nadenken over het idee dat je er niet meer zal zijn. Dat is geen leuke gedachte, maar wel nuttig daar eens bij stil te staan. Met de online campagne “Wat wilt u de wereld nalaten als u overlijdt? Zeg het nu!” wil Centraal Beheer Achmea vooral het bewustzijn verhogen.

Meer het gevoel dan de rationele kant van een uitvaart aanspreken. Als je iets zou willen nalaten, wat zou dat dan zijn? Een mooie anekdote? Een goed boek? Een film die iedereen moet zien?
Je kunt het zeggen op http://zeghetnu.centraalbeheer.nl. Met woorden of beelden waarbij je de vrijheid hebt om iets persoonlijks, intiems, vrolijks te bedenken. En nu je hier toch bij stilstaat, denk dan gelijk eens na over een uitvaartverzekering. Voor een mooi en persoonlijk afscheid, zonder financiële zorgen.

We adverteren hiervoor op websites en fora waarmee je geconfronteerd wordt met het onderwerp overlijden. Dat kan het overlijden van een dierbare uit je directe omgeving zijn, maar ook een overlijden van een bekend persoon wat in het nieuws is geweest. Je gaat vanzelf nadenken over je eigen uitvaart. Je kunt de actie ook delen met je vrienden en bekenden via Twitter, Hyves en Facebook.

Meer weten? Neem contact op met Wendy de Haan van Centraal Beheer Achmea.
Telefoon (06) 13 47 80 60, e-mail wendy.de.haan@achmea.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE