nieuws

Facultatieve
Sponsors

Waarschuwing voor crowdfunding uitvaart

14 januari 2017

De gemeente Den Haag waarschuwt voor een crowdfundingactie op Doneeractie.nl. Daar vraagt een onbekende persoon mensen om geld te doneren voor de overleden Haagse Chuck Deely. De gemeente roept mensen om geen geld te doneren omdat de gemeente al zorg draagt voor de uitvaartkosten, dat meldt het AD.

De gemeente zegt het heel vervelend te vinden voor mensen die al geld hebben gestort. De overledene wordt gecremeerd en niet begraven zoals op Doneeractie.nl staat. De gemeente benadrukt dat er helemaal geen geld opgehaald hoeft te worden voor de uitvaart.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Den Haag op www.uitvaart-den-haag.nl.

Uitvaart veilig crowdfunden

Een site die uitermate geschikt is voor het crowdfunden van een uitvaart is UitvaartDonatie.nl. Uniek aan deze site is dat mensen die geld doneren geen transactiekosten betalen. En de mensen voor wie het geld bestemd is hoeven geen commissie te betalen wanneer Amstel Uitvaarten, eigenaar van de site, de uitvaart verzorgt.

Bijkomend voordeel is dat donateurs de zekerheid hebben dat hun donaties echt alleen maar besteed worden aan uitvaarten (en niet aan iets anders) en de nabestaanden worden ontzorgd bij het regelen van de uitvaart.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >