nieuws

Facultatieve
Sponsors

Volgende week zondag: Arnhemse Uitvaartbeurs

16 februari 2016


“Afscheid nemen bestaat niet” zong Marco Borsato eens. Nu is praten over de dood niet het makkelijkste en het leukste, maar het hoort ook bij het leven. Er zijn weinig mensen die precies weten wat ze willen en weten wat de mogelijkheden zijn op uitvaartgebied. Hierdoor moeten nabestaanden vaak moeilijke keuzes maken over de uitvaart van hun geliefde. Terwijl het heel waardevol is om hierover na te denken en dit te bespreken met uw familie of vrienden. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw nabestaanden. Tijdens de Arnhemse Uitvaartbeurs krijgt u de kans om op een prettige manier te bekijken wat er tegenwoordig zoal mogelijk is.

De Arnhemse Uitvaartbeurs vindt op zondag 28 februari plaats in de Eusebiuskerk. De beurs is van 11.00 tot 16.00 uur gratis te bezoeken en telt meer dan 70 standhouders. Daarnaast is er live muziek, kunt u zien hoe de “Wie Kan Doe dragers” op een swingende manier de kist naar het graf dragen, wordt er een afscheidsballon met boodschappen van de bezoekers opgelaten en loopt er een rouwclown rond. De eerste 100 bezoekers van de Arnhemse Uitvaartbeurs krijgen een gratis kaartje voor de lift naar de toren van de kerk om het spectaculaire uitzicht over Arnhem te bewonderen.

De Arnhemse Uitvaartbeurs wordt georganiseerd door de Arnhemse uitvaartonderneemster Natasja Huting ondersteund door Marleen van Beek van Laatste Vlucht ballonverstrooiingen. De beurs is bedoeld voor iedereen, die op welke manier dan ook bezig is met zaken omtrent de uitvaart en afscheid nemen. Maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent, bent je van harte welkom.

Voor meer informatie kan je terecht op www.arnhemseuitvaartbeurs.nl.

Kijk voor online informatie over het thema uitvaart in Arnhem op www.uitvaart-arnhem.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >