Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vier nieuwe titels toegevoegd aan boekenlijst Uitvaart.nl

donderdag 11 december 2014

Er zijn vier nieuwe titels toegevoegd aan de boekenlijst van Uitvaart.nl. Het gaat om de boeken 'Als woorden tekortschieten…', 'Niemand vertelt graag over een uitvaart ... Toch?', 'Lieve Juul' en 'Oneindige Liefde'.

Als woorden tekortschieten…

Karin Dona en Hendrik Kruit hebben deze handleiding speciaal voor nabestaanden geschreven, mensen die graag iets willen zeggen bij het afscheid maar niet gewend zijn om in het openbaar te spreken. Als woorden tekortschieten …begeleidt hen in tien overzichtelijke stappen naar een troostrijke toespraak.

Lees hier meer over het boek.

Niemand vertelt graag over een uitvaart ... Toch?

Niemand wil graag over een uitvaart praten, laat staan er over schrijven. Tenminste, dat zou je misschien denken. Leo van den Hazelkamp, uitvaartleider bij Uitvaartverzorging Kramer, vertelt geregeld hoe verschillend mensen omgaan met de uitvaart van hun dierbare. Al is elk verhaal verschillend, ze hebben allemaal een bijzonder tintje.

Lees hier meer over het boek.

Oneindige liefde

De gedichten en overwegingen in deze bundel zijn samengebracht uit ‘Een Weg van Liefde’ en ‘Een Getuigenis van Liefde’. Daarnaast bevat dit boek nog niet eerder uitgegeven werk van Marleen Weusten. Alle gedichten over levenseinde zijn opgenomen en overwegingen, die daar verder bij aansluiten. Het zijn toepasselijke teksten voor bij een overlijden, voor avondwaken en rouwverwerking.

Lees hier meer over het boek.

Lieve Juul

Een zwangerschap is niet altijd een roze wolk. Zo was de zwangerschap van Nathalie van Stijn, moeder van twee pubers en verloofde van Ewout, verre van ideaal. Zij heeft een placenta praevia totalis (voorliggende placenta). Na een 7 maanden durende strijd slaat het noodlot toe en wordt het gevecht Juul toch teveel. Zij overlijdt ten gevolge van deze aandoening. Tot die dag kreeg Nathalie genoeg voldoening uit het leven wat zij tot dan toe heeft geleid. Na dit verlies ervaart zij dit echter niet meer. De wereld waarin zij en haar partner zich daarna bevinden heeft zij geprobeerd te beschrijven in dit openhartige boek.

Lees hier meer over het boek.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder