nieuws

Facultatieve
Sponsors

Video van nog te bouwen crematorium Leidsche Rijn

28 mei 2013


Uitvaartorganisatie DELA verwacht dat het nieuwe crematorium op industrieterrein De Wetering-Zuid in Leidsche Rijn eind 2014 operationeel zal zijn. Het crematorium dat langs de A2 wordt gebouwd is ontworpen door architectenbureau Povše & Timmermans uit Sittard. Dankzij een animatiefilm kunt u nu al zien hoe het crematorium er straks uit ziet.

In het nieuwe gebouw is straks plaats voor het crematorium, een uitvaartcentrum en er wordt kantoorruimte gerealiseerd voor DELA. De uitvaartorganisatie heeft in Utrecht en omgeving ruim 27.000 leden. DELA vindt het erg belangrijk dat haar leden gebruik kunnen maken van een eenvoudig te bereiken crematorium en uitvaartcentrum in de eigen buurt.

Volop groen en goed bereikbaar

De locatie op bedrijventerrein De Wetering-Zuid (Proostwetering) biedt voldoende ruimte voor het nieuwe crematorium met uitvaartcentrum. Op het terrein is ook voldoende ruimte voor het parkeren van auto’s. Dankzij de ligging bij de afslag van de A2 is het complex heel goed bereikbaar. Er is op deze locatie ook volop ruimte om groen aan te leggen. Zo zal er straks een groene wal worden gebouwd en komen er veel bomen en struiken. Daarnaast komen er verschillende gazons. De parkeerplekken worden verlaagd waardoor de geparkeerde auto’s aan het zicht worden onttrokken.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >