Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Veranderingen in raad van commissarissen Monuta

donderdag 13 september 2018

De raad van commissarissen (RvC) van Monuta verandert van samenstelling. Op 24 september 2018 treedt Franswillem Briët na acht jaar af als commissaris en voorzitter van de RvC. Pieter Loyson zal vanaf die datum het voorzitterschap overnemen en toetreden als commissaris.

Franswillem Briët neemt afscheid

Briët was vanaf 1 oktober 2010 commissaris in de RvC bij Monuta. In april 2016 heeft hij de rol van voorzitter op zich genomen. De directie en commissarissen van Monuta zijn de heer Briët zeer dankbaar voor zijn belangrijke bijdrage en rol in de RvC. Als commissaris is hij onder andere voorzitter en lid geweest van de selectie- en remuneratiecommissie.

Nieuwe commissaris

Loyson (63) is als commissaris benoemd op grond van zijn ruime ervaring in de financiële sector en in het bijzonder in de verzekeringsbranche. Zo was hij algemeen directeur van de Onderlinge Levensverzekering-Maatschappij ’s Gravenhage U.A. en van herverzekeringsmaatschappij De Hoop. Daarnaast is hij voormalig vice-voorzitter van het bestuur van het Verbond van Verzekeraars. Loyson is ook voorzitter van de raad van commissarissen van InsingerGilissen Bankiers NV.

De raad van commissarissen bestaat vanaf 24 september 2018 uit zes leden: drs. ir. P.J.A.T. Loyson (voorzitter), prof. mr. T. Bender, drs. G.M. Haandrikman AAG, drs. Th. A.W.M. Janssen, S.T. van Lonkhuijzen MBA MCM en mr. E. Pouw.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder